savannah -studio

This 300 sqft. studio occupies the fourth floor attic of a more than 200 year old building in historic downtown Savannah, GA. The occupant moved from a much larger home and was hoping to retain her furnishings. It was important there be separate spaces within the larger space to achieve a sense of division in an otherwise open studio. 

before
IMG_7822_edited.jpg
IMG_7823_edited.jpg
after
IMG_9267_edited_edited.jpg

This lovely 300 sq.ft. Jones Street studio was no challenge for us! Furniture can be used to create spacial divisions where structural ones do not exist. Rugs anchor each space and carefully placed art creates visual focal points while telling the story of who you are. Despite this apartment being one open room, we were able to give the kitchen and dining area its own separate feel with clever positioning.